Prémiový obsah
★★★
2.4K čtenářů
40 m
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme a z
Hrách namočíme do vody nejlépe přes noc a uvaříme dle návodu na obalu. Část vody slijeme a přidáme bobkový
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Hrách pečlivě přebereme a vypereme ve vlažné vodě. Poté zalijeme studenou
Polovinu cibulky dáme do hrachové kaše a do druhé poloviny Jíšku přilijeme do hrachové kaše a 10 minut povaříme
Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a krátce osmahneme. Přidáme loupaný přes noc namočený hrách
Hrach přeberte, propláchněte a namočte do studené vody alespoň na 2-3 hodiny (ideálně přes noc). Vodu
Hrách namočíme přes noc do studené vody. Druhý den vaříme v téže vodě s celerem do měkka. Vody ne moc
Poté hrách rozmixujeme na kaši přidáme jíšku se slaninou a cibulí a zamícháme (pokud je kaše příliš hustá,
světlou jíšku a dle potřeby kaši zahustíme. Hrachovou kaši podáváme s opečenou cibulkou a čerstvým
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme nebo