Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
kastrolu rozpálíme olej a na mírném ohni 5 minut opékáme klobásy Přidáme čočku, koriandr a kmín a za stálého míchání
Přebranou a několikrát propláchnutou čočku namočíme Potom vodu slijeme a čočku vaříme doměkka.
Přebranou a několikrát propláchnutou čočku namočíme Potom vodu slijeme a čočku vaříme doměkka.
Čočku přes noc namočíme, před vařením důkladně propláchneme Čočku vaříme asi hodinu, dle potřeby přiléváme vydušenou
rozpálíme trochu oleji, na ní orestujeme kolečka klobásy Čočku propláchneme a dáme ji asi na 15-20 minut vařit
Dáme vařit čočku, na pánvi zpěníme cibuli, zaprášíme Trochu povaříme a smícháme s vařenou čočkou (tu vaříme
Čočku přebereme, propláchneme vodou přes cedník, zalijeme Hotovou čočku podáváme se zelným salátem, opečenou
Čočku přebereme, omyjeme a namočíme na 4 hodiny do Přilijeme k uvařené čočce, osolíme, přidáme mléko,
Čočku přeberte a propláchněte ve studené vodě. vmíchejte kuvařené čočce.
Čočku přebereme a propláchneme. , promícháme a vmícháme uvařenou čočku.
V této vodě pak čočku vaříme doměkka. Asi každý má rád k čočce uzené maso, klobásu či párek