4 porce
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Ve stejné vodě čočku uvaříme. Nakrojíme klobásu tzv. na ježka a osmahneme.
rozpálíme trochu oleji, na ní orestujeme kolečka klobásy Čočku propláchneme a dáme ji asi na 15-20 minut vařit
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na proužky nakrájenou kapustu a kousky brambo. Poté
Troubu si předehřejeme na 150°C. Mouku vsypte do mísy, osolte a opepřete. Oháňka nakrájejte na 5 cm kousky
Mouku vsypte do mísy, osolte a opepřete. Oháňka nakrájejte na 5 cm kousky a obalte ji v mouce. V ohnivzdorné
Zkuste náš recept na čočku s klobásou. Promíchejte, přidejte čočku, klobásy, 150 ml vývaru
orestujeme na tuku a přidáme nakrájenou cibuli, žampiony a klobásu
Očištěné , nakrájené brambory a nakrájenou klobásu Můžeme připravit i bez klobásy.
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme klobásku nakrájenou na kolečka, zelenou papriku nakrájenou
Klobásy a svlékací párky nakrájíme asi na 1 cm silná potřeme olejem a střídavě na ně napichujeme kolečka klobásy