4 porce
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Ve stejné vodě čočku uvaříme. Nakrojíme klobásu tzv. na ježka a osmahneme.
rozpálíme trochu oleji, na ní orestujeme kolečka klobásy Pak ji rozmačkáme, přidáme klobásu, vmícháme jíšku.
Lžíci mouky rozmícháme ve smetaně a poté nalijeme do Klobásku opečeme na pánvi a podáváme společně s kapustou
Čočku propláchneme a necháme několik hodin namočenou přidáme na kostičky nakrájenou a opečenou slaninu a uzené
několika místech propíchneme, aby nepraskaly během uzení Udírnu rozehřejeme, klobásy vložíme na rošt, každou
Klobásy nařízneme, protkneme opranými a osušenými větvičkami Každou klobásu poklademe tenkými proužky červené papriky
Mouku vsypte do mísy, osolte a opepřete. Oháňka nakrájejte na 5 cm kousky a obalte ji v mouce
Kyselé zelí nakrájíme, zalijeme vodou, přidáme omytou uzenou kostky, rozškvaříme, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu
Zkuste náš recept na čočku s klobásou.1) Lžíci oleje , klobásy, 150 ml vývaru a 125 ml vína. 4) Přiveďte
Mouku vsypte do mísy, osolte a opepřete. Oháňka nakrájejte na 5 cm kousky a obalte ji v mouce