Prémiový obsah
★★★
11.3K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Zelní nakrájíme na nudličky a přidáme je k cibuli. Vaříme cca 20 minut, dokud čočka nezměkne.
Přebranou a několikrát propláchnutou čočku namočíme Potom vodu slijeme a čočku vaříme doměkka.
Ve stejné vodě čočku uvaříme. Podáváme s kyselou okurkou a čerstvým chlebem.
Přebranou a několikrát propláchnutou čočku namočíme Potom vodu slijeme a čočku vaříme doměkka.
Čočku přes noc namočíme, před vařením důkladně propláchneme Čočku vaříme asi hodinu, dle potřeby přiléváme vydušenou
Zelí nakrájíme na tenké nudle, přidáme ostatní přísady, smícháme ve velké nádobě a necháme několik dní
Dáme vařit čočku, na pánvi zpěníme cibuli, zaprášíme Trochu povaříme a smícháme s vařenou čočkou (tu vaříme
a podáváme se sklenicí dobrého piva, připraveným salátem Příprava salátu: Zelí nakrájíme na tenké nudle, přidáme