Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
Fazolové lusky předvaříme v osolené vodě, cibuli nakdrobno nakrájíme, orestujeme na oleji, přidáme papriku a koření.
1 h
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Připravíme si zálivku na lusky - v miste smícháme ocet Fazolové lusky přelijeme hořčičnou zálivkou, ozdobíme
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. zpěnit jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené fazolové
Fazolové lusky důkladně očistíme, propláchneme ve vodě Dokonale uvařené fazolové lusky pečlivě rozmačkáme
Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme
rozhřejeme olej, přidáme nakrájená rajčata a nakrájené fazolové lusky, podlijeme vodou, aby byly lusky akorát ponořeny
Bulgur uvaříme doměkka. Ná pánvi zpěníme máslo, přidáme fazolky a pokrájený tempeh. Ochutíme oslí, pepřem
Ihned přidáme fazolové lusky, majoránku a ještě chvíli Maso podáváme s fazolovými lusky a přelité omáčkou.