Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
Připravíme si zálivku na lusky - v miste smícháme ocet Fazolové lusky přelijeme hořčičnou zálivkou, ozdobíme
Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme
rozhřejeme olej, přidáme nakrájená rajčata a nakrájené fazolové lusky, podlijeme vodou, aby byly lusky akorát ponořeny
Fazolové lusky důkladně očistíme, propláchneme ve vodě Dokonale uvařené fazolové lusky pečlivě rozmačkáme
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. zpěnit jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené fazolové
Ihned přidáme fazolové lusky, majoránku a ještě chvíli Maso podáváme s fazolovými lusky a přelité omáčkou.
Máslo rozpustíme v nepřilnavé pánvi, přidáme nakrájenou šalotku a za stálého míchání ji opékáme doměkka