Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. lusky, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
lusky, podlijeme vodou, aby byly lusky akorát ponořeny Zakryjeme a na mírném ohni vaříme 15 minut, dokud nejsou lusky
Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme
Připravíme si zálivku na lusky - v miste smícháme ocet Fazolové lusky přelijeme hořčičnou zálivkou, ozdobíme
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
Bulgur uvaříme doměkka. Ná pánvi zpěníme máslo, přidáme fazolky a pokrájený tempeh. Ochutíme oslí, pepřem
Přidáme očištěné nakrájené fazolové lusky, osolíme
Fazolové lusky oloupeme, vypereme, rozkrojíme po délce Měkké maso s lusky smícháme, vložíme do ohnivzdorné
Přidáme fazolové lusky a necháme vařit, až jsou lusky Místo rajského protlaku můžeme dát kečup.
Ihned přidáme fazolové lusky, majoránku a ještě chvíli Maso podáváme s fazolovými lusky a přelité omáčkou.