Prémiový obsah
★★★
5.4K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Připravíme si zálivku na lusky - v miste smícháme ocet Fazolové lusky přelijeme hořčičnou zálivkou, ozdobíme
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. zpěnit jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené fazolové
Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme
rozhřejeme olej, přidáme nakrájená rajčata a nakrájené fazolové lusky, podlijeme vodou, aby byly lusky akorát ponořeny
Bulgur uvaříme doměkka. Ná pánvi zpěníme máslo, přidáme fazolky a pokrájený tempeh. Ochutíme oslí, pepřem
Ihned přidáme fazolové lusky, majoránku a ještě chvíli Maso podáváme s fazolovými lusky a přelité omáčkou.