Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. lusky, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme
lusky, podlijeme vodou, aby byly lusky akorát ponořeny Zakryjeme a na mírném ohni vaříme 15 minut, dokud nejsou lusky
Bulgur uvaříme doměkka. Ná pánvi zpěníme máslo, přidáme fazolky a pokrájený tempeh. Ochutíme oslí, pepřem
Ihned přidáme fazolové lusky, majoránku a ještě chvíli Maso podáváme s fazolovými lusky a přelité omáčkou.
Máslo rozpustíme v nepřilnavé pánvi, přidáme nakrájenou šalotku a za stálého míchání ji opékáme doměkka
Fazolové lusky oloupeme, vypereme, rozkrojíme po délce Měkké maso s lusky smícháme, vložíme do ohnivzdorné