Prémiový obsah
★★★
6.8K čtenářů
V hrnci rozhřejeme olej, přidáme nakrájená rajčata a nakrájené fazolové lusky, podlijeme vodou, aby byly lusky akorát ponořeny.
30 m
Kuchař Berda
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. lusky, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme
Připravíme si zálivku na lusky - v miste smícháme ocet Fazolové lusky přelijeme hořčičnou zálivkou, ozdobíme
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
Rozhřejte pánev s olejem a opečte slaninu, fazole, papriku, cibuli a mletý česnek dohromady. Dochuťte
Rajčata přepůlíme a smícháme s bílými i zelenými fazolkami smícháme ostatní surovinu a přelijeme s nimi připravenou fazolovou
Přidáme očištěné nakrájené fazolové lusky, osolíme
Přidáme fazolové lusky a necháme vařit, až jsou lusky
Fazolové lusky oloupeme, vypereme, rozkrojíme po délce Měkké maso s lusky smícháme, vložíme do ohnivzdorné
Bulgur uvaříme doměkka. Ná pánvi zpěníme máslo, přidáme fazolky a pokrájený tempeh. Ochutíme oslí, pepřem