Prémiový obsah
★★★
6.8K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme
Připravíme si zálivku na lusky - v miste smícháme ocet Fazolové lusky přelijeme hořčičnou zálivkou, ozdobíme
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. lusky, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
Rajčata přepůlíme a smícháme s bílými i zelenými fazolkami smícháme ostatní surovinu a přelijeme s nimi připravenou fazolovou
Přidáme fazolové lusky a necháme vařit, až jsou lusky
Fazolové lusky oloupeme, vypereme, rozkrojíme po délce Měkké maso s lusky smícháme, vložíme do ohnivzdorné
Ihned přidáme fazolové lusky, majoránku a ještě chvíli Maso podáváme s fazolovými lusky a přelité omáčkou.
Bulgur uvaříme doměkka. Ná pánvi zpěníme máslo, přidáme fazolky a pokrájený tempeh. Ochutíme oslí, pepřem