Prémiový obsah
★★★
8.4K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Připravíme si zálivku na lusky - v miste smícháme ocet Fazolové lusky přelijeme hořčičnou zálivkou, ozdobíme
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
lusky, podlijeme vodou, aby byly lusky akorát ponořeny Zakryjeme a na mírném ohni vaříme 15 minut, dokud nejsou lusky
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. lusky, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
Ihned přidáme fazolové lusky, majoránku a ještě chvíli Maso podáváme s fazolovými lusky a přelité omáčkou.
Máslo rozpustíme v nepřilnavé pánvi, přidáme nakrájenou šalotku a za stálého míchání ji opékáme doměkka