Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Mražené fazolové lusky vložíme do vroucí osolené vody Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a nakrájený
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. cibuli, přidáme nakrájené fazolové lusky, podlijeme
Připravíme si zálivku na lusky - v miste smícháme ocet Fazolové lusky přelijeme hořčičnou zálivkou, ozdobíme
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme
lusky, podlijeme vodou, aby byly lusky akorát ponořeny Zakryjeme a na mírném ohni vaříme 15 minut, dokud nejsou lusky
Ná pánvi zpěníme máslo, přidáme fazolky a pokrájený
Přidáme očištěné nakrájené fazolové lusky, osolíme
Ihned přidáme fazolové lusky, majoránku a ještě chvíli Maso podáváme s fazolovými lusky a přelité omáčkou.
Přidáme fazolové lusky a necháme vařit, až jsou lusky