Prémiový obsah
★★★
4K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Připravíme si zálivku na lusky - v miste smícháme ocet Fazolové lusky přelijeme hořčičnou zálivkou, ozdobíme
Mražené fazolové lusky vložíme do vroucí osolené vody Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a nakrájený
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. cibuli, přidáme nakrájené fazolové lusky, podlijeme
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme
lusky, podlijeme vodou, aby byly lusky akorát ponořeny Zakryjeme a na mírném ohni vaříme 15 minut, dokud nejsou lusky
Ihned přidáme fazolové lusky, majoránku a ještě chvíli Maso podáváme s fazolovými lusky a přelité omáčkou.
Přidáme očištěné nakrájené fazolové lusky, osolíme
Přidáme fazolové lusky a necháme vařit, až jsou lusky
Fazolové lusky oloupeme, vypereme, rozkrojíme po délce Měkké maso s lusky smícháme, vložíme do ohnivzdorné