Prémiový obsah
★★★
11.3K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
rozmícháme mouku a za stálého míchání ji nalijeme do fazolí Po odstavení přidáme olej a vmícháme zakysanou smetanu
Vodu z namočených fazolí slijeme a nahradíme čerstvou Na talíř dáme uvařenou rýži a přelijeme fazolemi.
Fazole propláchneme, necháme ve studené vodě několik Vmícháme vařené fazole a zahustíme solamylem rozmíchaným
Fazole přes noc namočíme a poté uvaříme doměkka. Přidáme vařené fazole, podlijeme trochou vody z fazolí
Přebrané a opláchnuté fazole dáme na několik hodin se solí, kečup, pokrájenou okurku, vařené okapané fazole
Fazole uvaříme, cibulku pokrájíme a zpěníme na sádle Tímto fazole ozdobíme při podávání.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a druhý den Potom přidáme mletou papriku, fazole, pepř, nové koření
Fazole namočíme do studené vody přes noc, druhý den zalijeme vodou a necháme 15 minut povařit, přidáme fazole
Fazole namočíme přes noc do vody a potom je uvaříme cibuli, ještě osmažíme a smícháme s hotovými slitými fazolemi
Fazole namočíme do studené vody a necháme je přes noc Nakonec zjemníme smetanou, zakápneme citrónovou šťávou
Omyjeme fazole, dáme do hrnce (velký hrnec). Zalijeme fazole vodou do půlky hrnce a necháme přes