Prémiový obsah
★★★
11.2K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
rozmícháme mouku a za stálého míchání ji nalijeme do fazolí Po odstavení přidáme olej a vmícháme zakysanou smetanu
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka, necháme okapat Na oleji orestujeme šalvěj, fazole, česnek, rajčata
Fazole namočíme den předem do vody. Poté přidáme fazole a jemně nastrouhanou mrkev.
Fazole přes noc namočíme do vody, poté uvaříme doměkka přidáme worcestrovou omáčku a zalijeme smetanou s masoxem
Fazole propláchneme, necháme ve studené vodě několik Vmícháme vařené fazole a zahustíme solamylem rozmíchaným
Vodu z namočených fazolí slijeme a nahradíme čerstvou Na talíř dáme uvařenou rýži a přelijeme fazolemi.
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. okyselíme nebo přisladíme, vmícháme uvařené a scezené fazole
Fazole přebereme, opereme a namočíme do studené vody zalijeme vodou, necháme 15 minut povařit, přidáme fazole
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, lehce vyskvaříme a na ní osmahneme drobně nakrájenou cibuli. Pak
Fazole přes noc namočíme a poté uvaříme doměkka. Přidáme vařené fazole, podlijeme trochou vody z fazolí
Přebrané a opláchnuté fazole dáme na několik hodin se solí, kečup, pokrájenou okurku, vařené okapané fazole