Prémiový obsah
★★★
11.2K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
rozmícháme mouku a za stálého míchání ji nalijeme do fazolí Po odstavení přidáme olej a vmícháme zakysanou smetanu
Přebrané a propláchnuté fazole namočíme na noc do Před podáváním fazole zalijeme smetanou a krátce prohřejeme
Fazole necháme okapat, zalijeme vařící vodou se saturejkou Vložíme sterilované fazole, prohřejeme a okamžitě podáváme
Omyjeme fazole, dáme do hrnce (velký hrnec). Zalijeme fazole vodou do půlky hrnce a necháme přes
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka, necháme okapat Na oleji orestujeme šalvěj, fazole, česnek, rajčata
Fazole namočíme den předem do vody. Poté přidáme fazole a jemně nastrouhanou mrkev.
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. okyselíme nebo přisladíme, vmícháme uvařené a scezené fazole
Fazole přebereme, opereme a namočíme do studené vody zalijeme vodou, necháme 15 minut povařit, přidáme fazole
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, lehce vyskvaříme a na ní osmahneme drobně nakrájenou cibuli. Pak
Fazole přes noc namočíme do vody, poté uvaříme doměkka přidáme worcestrovou omáčku a zalijeme smetanou s masoxem