Prémiový obsah
★★★
11K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Fazole namočíme přes noc do studené osolené vody a Po odstavení přidáme olej a vmícháme zakysanou smetanu
Omyjeme fazole, dáme do hrnce (velký hrnec). Zalijeme fazole vodou do půlky hrnce a necháme přes
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka, necháme okapat Na oleji orestujeme šalvěj, fazole, česnek, rajčata
Fazole namočíme den předem do vody. Poté přidáme fazole a jemně nastrouhanou mrkev.
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. okyselíme nebo přisladíme, vmícháme uvařené a scezené fazole
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, lehce vyskvaříme a na ní osmahneme drobně nakrájenou cibuli. Pak
Fazole přebereme, opereme a namočíme do studené vody zalijeme vodou, necháme 15 minut povařit, přidáme fazole
Fazole přes noc namočíme do vody, poté uvaříme doměkka přidáme worcestrovou omáčku a zalijeme smetanou s masoxem
Fazole přes noc namočíme a poté uvaříme doměkka. Přidáme vařené fazole, podlijeme trochou vody z fazolí
Přebrané a opláchnuté fazole dáme na několik hodin se solí, kečup, pokrájenou okurku, vařené okapané fazole
Fazole uvaříme, cibulku pokrájíme a zpěníme na sádle Tímto fazole ozdobíme při podávání.