Prémiový obsah
★★★
12.3K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Fazole propláchneme studenou vodou. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme na sádle
Mezitím rozprostřete plátky slaniny, rajčata a houby jednu klobásu, jedno volské oko a pořádnou porci fazolí
Na pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájenou plameni probublávat cca 20 minut.Bývá zvykem potom fazole
orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nakrájenou slaninu
Na grilu si také opečeme plátky slaniny. majonézou nebo kečupem, položíme plátky rajčat, plátky slaniny
Plátky slaniny rozložíme a položíme na ně plátky masa Stočíme tak aby krajní vrstva byla ze slaniny, další