Prémiový obsah
                ★★★
        12.5K čtenářů
                            
40 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Fazole propláchneme studenou vodou. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme na sádle
Mezitím rozprostřete plátky slaniny, rajčata a houby jednu klobásu, jedno volské oko a pořádnou porci fazolí
Na pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájenou plameni probublávat cca 20 minut.Bývá zvykem potom fazole
Rohlíky nakrájíme na kostky a necháme trochu oschnout. Uvařený uzený bůček nakrájíme a opečeme. Přidáme
Když je maso měkké, nakrájíme anglickou slaninu na Poté odkryté zapečeme několik minut v troubě, až slanina
Žloutky vyšleháme se smetanou, přidáme strouhanku, bylinky, sůl a pepř. Z bílků ušleháme sníh, přidáme
Maso nakrájíme na kostečky, slaninu na malé proužky V hrnci opečeme slaninu, a když je zlatavá, vyndáme