Prémiový obsah
★★★
12.3K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Fazole propláchneme studenou vodou. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme na sádle
Mezitím rozprostřete plátky slaniny, rajčata a houby jednu klobásu, jedno volské oko a pořádnou porci fazolí
Na pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájenou plameni probublávat cca 20 minut.Bývá zvykem potom fazole
Rohlíky nakrájíme na kostky a necháme trochu oschnout. Uvařený uzený bůček nakrájíme a opečeme. Přidáme
Slaninu nakrájíme na kostičky a na mírném ohni do křupava Pak salát kostičkami slaniny posypeme, ozdobíme nasekanou
nařežeme špičatým nožem kapsy a do nich vložíme kousky slaniny ještě doplnit malým kouskem nakrájené a rozpuštěné slaniny
Maso hustě prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou nakrájenou cibuli a na slanině ji zpěníme.