Prémiový obsah
★★★
11.6K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Fazole propláchneme studenou vodou. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme na sádle
Mezitím rozprostřete plátky slaniny, rajčata a houby jednu klobásu, jedno volské oko a pořádnou porci fazolí
Na pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájenou plameni probublávat cca 20 minut.Bývá zvykem potom fazole
orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nakrájenou slaninu
Slaninu nakrájíme na kostičky a na mírném ohni do křupava Pak salát kostičkami slaniny posypeme, ozdobíme nasekanou
polovinou citrónové šťávy a obalíme plátky anglické slaniny Slanina musí být křupavá.
Maso hustě prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou nakrájenou cibuli a na slanině ji zpěníme.