Prémiový obsah
★★★
11.2K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Fazole propláchneme studenou vodou. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme na sádle
Mezitím rozprostřete plátky slaniny, rajčata a houby jednu klobásu, jedno volské oko a pořádnou porci fazolí
Na pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájenou plameni probublávat cca 20 minut.Bývá zvykem potom fazole
Na grilu si také opečeme plátky slaniny. majonézou nebo kečupem, položíme plátky rajčat, plátky slaniny
Žloutky vyšleháme se smetanou, přidáme strouhanku, bylinky, sůl a pepř. Z bílků ušleháme sníh, přidáme
Maso nakrájíme na kostečky, slaninu na malé proužky V hrnci opečeme slaninu, a když je zlatavá, vyndáme
Když je maso měkké, nakrájíme anglickou slaninu na Poté odkryté zapečeme několik minut v troubě, až slanina