Prémiový obsah
★★★
42.8K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Zelené fazole uvaříme do měkka ve slané vodě, scedíme rozpuštěného másla, přidáme nakrájenou petrželovou nať, smetanu
rozmixujeme dohladka, přilijeme sladkou a kysanou smetanu
Den předem si namočíme houby do vody. Do velkého hrnce nalijeme 2 litry vody, přidáme kvásek, brambory
talíř nakrájíme uvařené a oloupané brambory, zalijeme kyselem Tip: Jak udělat kvásek na kyselo?
Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená
Fazole přes noc namočíme do vody. Druhý den fazole scedíme a dáme do hrnce, kde fazole
Ve vodě uvaříme fazole. Do ponařeného dáme kyselou smetanu, do níž jsme rozmíchali
Den předem si namočíme houby do vody. Do velkého hrnce nalijeme 2 litry vody, přidáme kvásek, brambory
Teprve pak vliju do omáčky smetanu.. Pokud se vám zdá omáčka řídká, zakvedlejte do smetany
Přebranou a několikrát propláchnutou čočku namočíme na 3 hodiny do studené vody. Potom vodu slijeme a