Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Každé kousek poklademe šunkou a šalvějí, stočíme a upevníme
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmažíme nakrájenou cibulku. Pak k ní přidáme postupně ostatní zeleninu
Nakrájená rajčata na kolečka zakápneme olejem a opečeme v troubě na gril 230-320°C po obou stranách.
Slaninu nakrájíme na kostky a rozpustíme ji v pekáči na rozpáleném oleji. Zeleninu nakrájíme na kostky
Porce kuřete opečeme prudce ze všech stran na rozpáleném tuku. Maso vyjmeme a na tuku podusíme dozlatova
Steaky omyjeme a osušíme. Osolíme je a hustě posypeme tymiánem. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky
Všechny uvedené ingredience svaříme a nalijeme na rozporcovaného králíka. Necháme do druhého dne marinovat
Chřest omyjeme, oloupeme, odřízneme konce, rajčata nakrájíme na plátky a přepůlíme, Zottarellu nakrájíme
Rajčata zalijeme horkou vodou a necháme 10 minut odstát, poté nakrájíme na nudličky, kuřecí maso nakrájíme
Brokolici rozdělíme na růžičky, stonky oloupeme a nakrájíme šikmo na plátky. Košťály podusíme na mírně
Bažanta očistíme, omyjeme, osolíme a protkneme anglickou slaninou. Dáme do pekáče, potřeme rozpuštěným
Houby očistíme, nakrájíme na menší kousky a v osolené vodě uvaříme dopoloměkka. Potom přecedíme, necháme