Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Mléko dodá škvarkům zlatavou barvu a lepší chuť. Teplé škvarky osolte podle chuti.
V míse smícháme všechny suroviny. Na plech s pečicím papírem tvoříme placky a ty dáme péct na 180°C dozlatova
Maso omyjeme, nakrájíme na kostky a potřeme prolisovaným česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme koření,
Na lžíci sádla ohřejeme škvarky. Podáváme lepenici posypanou škvarky.
Sádlo slijeme a škvarky necháme vychladnout. Studené škvarky umeleme společně s nakrájenou cibulí
Škvaříme za občasného míchání, dokud nám škvarky nezezlátnou Potom škvarky přecedíme a osolíme.
obarvených krup přidáme na kostičky nakrájený bůček, škvarky
Hotové škvarky necháme vychladnout a podáváme k chlebu