Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Mléko dodá škvarkům zlatavou barvu a lepší chuť. Teplé škvarky osolte podle chuti.
Sádlo slijeme a škvarky necháme vychladnout. Studené škvarky umeleme společně s nakrájenou cibulí
V míse smícháme všechny suroviny. Na plech s pečicím papírem tvoříme placky a ty dáme péct na 180°C dozlatova
Maso omyjeme, nakrájíme na kostky a potřeme prolisovaným česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme koření,
Na lžíci sádla ohřejeme škvarky. Podáváme lepenici posypanou škvarky.
Škvaříme za občasného míchání, dokud nám škvarky nezezlátnou Potom škvarky přecedíme a osolíme.
najemno nastrouháme, smícháme s moukou, nasekanými škvarky
Promícháme a potom do těsta ještě přidáme nasekané škvarky