Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
rajčat, mrkve a na plátky nakrájený česnek, přidáme čočku
Nejlépe přes noc namočenou čočku dáme vařit v nové a zeleninu i s vodou, ve které jsme ji vařili.
Do kuchyňského robotu lijeme vývar nebo vodu, přidáme arašídovou pomazánku, sójovou omáčku, chilly omáčku
Granulát dáme do misky, zalijeme vroucí vodou a necháme nabobtnat alespoň půl hodiny. Cibuli oloupeme
Přidáme zeleninu a pokryjeme kuřecím masem, můžeme
Čočku si den předem namočíme do vody. Čočku se zeleninou podáváme v bochníku chleba a nahoru
Čočku si den předen namočíme do vody, druhý den ji Poté čočku scedíme a smícháme s pestem.
Přidáme mraženou zeleninu Do zeleninové směsi vmícháme uvařenou čočku a nakonec uvařenou rýži.
Čočku přes noc namočíme, aby nám pěkně změkla. Čočku podáváme s vejcem a klobáskou.
Čočku si namočíme do studené vody, cibuli a česnek cibulku osmažíme na kari, oleji a másle, přidáme čočku