Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
V hrnci vhodném do trouby pět až šest minut opékejte na tuku cibuli. Až zrůžoví, přidejte maso pokrájené
Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli, tu zaprášíme paprikou a podlijeme trochou vody. Maso nakrájíme
Maso očistíme a odblaníme. Připravené maso potřeme hořčicí a olejem a necháme takto marinovat asi 24
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Bílou část jarní cibulky nakrájíme na jemno
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Vejce rozšleháme, připravíme mouku a strouhanku a obalíme v klasickém
Krajíce chleba rozložíme na plech s pečicím papírem a trochu pokapeme olejem. Pečeme ve vyhřáté troubě
V míse smícháme listové saláty, červenou cibuli a okurku, zalijeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme
Čočku si den předen namočíme do vody, druhý den ji Poté čočku scedíme a smícháme s pestem.
Nejprve si namočíme čočku do studené vody, nejlépe Druhý den si čočku osolíme a uvaříme doměkka.
Čočku namočíme den předem do vody. Přidáme protlak, kari, uvařenou čočku a garam masalu