Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme a z
Hrách namočíme do vody nejlépe přes noc a uvaříme dle návodu na obalu. Část vody slijeme a přidáme bobkový
Do misky nasekáme tuk, přidáme kousky čokoládu, cukr, smetanu a vše zahřejeme v mikrovlnce troubě, až
Formu na bábovku vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Troubu předehřejeme na 170 °C. Smícháme v míse
Z bílků s špetky soli ušleháme sníh. Do hustého sněhu zašleháme cukr a kokos. Na plech vykrajujeme z
Zeleninu a maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Klobásku nakrájíme na kolečka a střídavě poté napichujeme
Do misky dáme prosátý cukr, tuk, vejce a smícháme. přidáme med a pořádně promícháme. Na vál prosejeme
Cibulku nakrájíme na drobno. Avokádo zbavíme šlupky a pecky a rozmačkáme vidličkou. Rajče nakrájíme na
Hrách namočíme přes noc do studené vody. Druhý den vaříme v téže vodě s celerem do měkka. Vody ne moc
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Hrách pečlivě přebereme a vypereme ve vlažné vodě. Poté zalijeme studenou
Polovinu cibulky dáme do hrachové kaše a do druhé poloviny Jíšku přilijeme do hrachové kaše a 10 minut povaříme