Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
maso a vaříme téměř doměkka. Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat
Uzené maso nakrájíme na kostky. fazole si namočíme Přidáme pokrájené uzené maso a vaříme. nakonec osolíme
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Maso vaříme zvlášť doměkka. Přilijeme vývar z vařeného masa a ještě chvíli povaříme
Restujeme asi 10 minut a pak přidáme maso nakrájené
Přidáme nakrájené uzené maso na kostičky a orestujeme Dolejeme teplou vodou dle potřeby a přidáme kůži z uzeného
Vaříme společně s uzeným masem. Poté zalijeme vodou a přilijeme k uvařeným fazolím s masem
Fazole namočíme a uvaříme doměkka. V kastrolu osmahneme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, červenou
Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso Z fazolí slijeme všechnu vodu a přimíchám je masu spolu
Cibuli nakrájíme zpěníme na sádle. Přidáme nakrájenou slaninu, následně uzeninu a lehce osmažíme. Pak
klobásky, opečeme kousky na pánvi a poté podáváme s gulášem
Fazole namočíme přes noc ve studené vodě, další den je uvaříme v osolené vodě doměkka. Na sádle zpěníme