9.6K čtenářů
Fazole naložíme do studené vody na noc, před vařením k nim přidáme uzené maso a vaříme téměř doměkka.
1 h
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Uzené maso nakrájíme na kostky. fazole si namočíme Přidáme pokrájené uzené maso a vaříme. nakonec osolíme
maso a vaříme téměř doměkka. Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Maso vaříme zvlášť doměkka. Přilijeme vývar z vařeného masa a ještě chvíli povaříme
Vaříme společně s uzeným masem. Poté zalijeme vodou a přilijeme k uvařeným fazolím s masem
Přidáme nakrájené uzené maso na kostičky a orestujeme Dolejeme teplou vodou dle potřeby a přidáme kůži z uzeného
Restujeme asi 10 minut a pak přidáme maso nakrájené
Fazole namočíme den předem, další den vyměníme vodu a uvaříme doměkka. Cibuli, česnek, špekáčky nakrájíme
Fazole namočíme přes noc ve studené vodě, další den je uvaříme v osolené vodě doměkka. Na sádle zpěníme
Fazole si den dopředu namočíme, poté uvaříme doměkka, scedíme, cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, špekáčky
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, zahustíme moukou, přidáme papriku
Cibuli nakrájíme zpěníme na sádle. Přidáme nakrájenou slaninu, následně uzeninu a lehce osmažíme. Pak