84 čtenářů Přidat komentář

Fazolový guláš s dvěma druhy masa

1 h 30 m

Avatar of jardagurman

jardagurman

@jardagurman

Postup receptu

  1. Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme.
  2. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou, přidáme papriku, pepř a sůl.
  3. Restujeme asi 10 minut a pak přidáme maso nakrájené na kousky a dusíme doměkka.
  4. Nakonec přidáme zcezené uvařené fazole a necháme prohřát.
  5. Přidáme kečup a utřený česnek a ještě chvíli prohřejeme.
  6. Podáváme s chlebem a opečenou slaninou
  • 150 g fazole (bílé)
  • 150 g fazole (červené)
  • cibule
  • 250 g vepřové maso (plec)
  • 250 g hovězí maso (plec)
  • mletá paprika
  • pepř
  • sůl
  • česnek
  • kečup
  • mouka (hladká)
  • slanina (opečená, na ozdobu)