384 čtenářů
1 h 30 m
jardagurman
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Maso opláchneme a nakrájíme na kostky. Pak přidáme hovězí maso a necháme ho osmahnout.
Hovězí maso a vepřové maso rychle opereme,nakrájíme Následně do ní vložíme připravené maso,rajské jablíčko
Upečenou husu naporcujeme a podáváme se dvěma druhy
Příprava výpečků: Maso dáme do pekáčku a přisypeme hodinu na 180 C a poté dopečeme odkryté, aby bylo maso
Máslo rozpustíme v hrnci, zaprášíme ho hladkou moukou a za stálého míchání osmahneme dozlatova. Potom
Maso vaříme zvlášť doměkka. Přilijeme vývar z vařeného masa a ještě chvíli povaříme
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Do masa uděláme dlouhým nožem díry, abychom mohli maso Svíčkovou podáváme se dvěma druhy knedlíků, brusinkami
Uzené maso nakrájíme na kostky. fazole si namočíme Přidáme pokrájené uzené maso a vaříme. nakonec osolíme
studené vody na noc, před vařením k nim přidáme uzené maso Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat
studené vody na noc, před vařením k nim přidáme uzené maso Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat
klobásky, opečeme kousky na pánvi a poté podáváme s gulášem