Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
maso a vaříme téměř doměkka. Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat
maso a vaříme téměř doměkka. Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Maso vaříme zvlášť doměkka. Přilijeme vývar z vařeného masa a ještě chvíli povaříme
Restujeme asi 10 minut a pak přidáme maso nakrájené
Vaříme společně s uzeným masem. Poté zalijeme vodou a přilijeme k uvařeným fazolím s masem
Přidáme nakrájené uzené maso na kostičky a orestujeme Dolejeme teplou vodou dle potřeby a přidáme kůži z uzeného
Fazole namočíme den předem, další den vyměníme vodu a uvaříme doměkka. Cibuli, česnek, špekáčky nakrájíme
Cibuli nakrájíme zpěníme na sádle. Přidáme nakrájenou slaninu, následně uzeninu a lehce osmažíme. Pak
Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso Z fazolí slijeme všechnu vodu a přimíchám je masu spolu
Fazole si den dopředu namočíme, poté uvaříme doměkka, scedíme, cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, špekáčky
Fazole namočíme přes noc ve studené vodě, další den je uvaříme v osolené vodě doměkka. Na sádle zpěníme