Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
maso a vaříme téměř doměkka. Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat
maso a vaříme téměř doměkka. Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Maso vaříme zvlášť doměkka. Přilijeme vývar z vařeného masa a ještě chvíli povaříme
Restujeme asi 10 minut a pak přidáme maso nakrájené
Přidáme nakrájené uzené maso na kostičky a orestujeme Dolejeme teplou vodou dle potřeby a přidáme kůži z uzeného
Vaříme společně s uzeným masem. Poté zalijeme vodou a přilijeme k uvařeným fazolím s masem
Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso Z fazolí slijeme všechnu vodu a přimíchám je masu spolu
Fazole namočíme a uvaříme doměkka. V kastrolu osmahneme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, červenou
Cibuli nakrájíme zpěníme na sádle. Přidáme nakrájenou slaninu, následně uzeninu a lehce osmažíme. Pak
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, zahustíme moukou, přidáme papriku
klobásky, opečeme kousky na pánvi a poté podáváme s gulášem