5 čtenářů
anet.ruzicka
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Uzené maso dáme do vroucí vody a vaříme alespoň 40 Vzniklý vývar můžeme využít na uzenou polévku.
nakrájenou cibulí opraženou na sádle, uvařeným, posekaným uzeným masem a uvařeným, nasekaným vejcem.
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na plátky. Brambory oškrábeme, na jemném struhadle nastrouháme
Vaříme společně s uzeným masem. Poté zalijeme vodou a přilijeme k uvařeným fazolím s masem
Přidáme sladké brambory a konzervované rajčata a bez Nakonec přidáme šťávu z limeta hotovou polévku rozléváme
Uzené maso a oloupanou cibuli nakrájíme na kostky. opečené uzené maso s cibulí, hrášek a kukuřici.
Na másle si opečeme mrkev nakrájenou na kolečka, petržel Brambory dobře omyjeme a přidáme na pánev, zalijeme
K zelí přidáme oloupané mrkve a maso (vcelku).Necháme Poté vyjmeme maso a mrkve a nakrájíme na kousky.
Uzené maso nakrájíme na kostky. fazole si namočíme Přidáme pokrájené uzené maso a vaříme. nakonec osolíme
do studené vody na noc, před vařením k nim přidáme uzené Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat
do studené vody na noc, před vařením k nim přidáme uzené Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat
Vaříme do změknutí brambor. Poté do polévky přidáme kroupy a nakrájené maso.