Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme brambory na kostičky a zaprášíme moukou. Přidáme
Fazole si den dopředu namočíme, poté uvaříme doměkka, scedíme, cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, špekáčky
Fazole namočíme den předem, další den vyměníme vodu a uvaříme doměkka. Cibuli, česnek, špekáčky nakrájíme
Cibuli nakrájíme zpěníme na sádle. Přidáme nakrájenou slaninu, následně uzeninu a lehce osmažíme. Pak
Fazole namočíme přes noc ve studené vodě, další den je uvaříme v osolené vodě doměkka. Na sádle zpěníme
Fazole namočíme a uvaříme doměkka. V kastrolu osmahneme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, červenou
Fazole namočíme přes noc do studené vody, do které jsme přidali bobkový list a prolisovaný česnek. Druhý
Fazole namočíme den předem, další den vyměníme vodu a uvaříme doměkka. Cibuli, česnek, špekáčky nakrájíme