Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
30 m
janapozarova
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Na pánev dáme olej a až je rozpálený přidáme na proužky nakrájenou cibuli a očištěné nakrájené žampiony
Rýži a čočku uvaříme každé zvlášť. Jakmile jsou suroviny uvařené smícháme ve větším hrnci, přidáme nakrájenou
Okurku a rajčata omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kousky. V hrnku si smícháme ocet s cukrem a lžíci
Čočku přebereme, propláchneme studenou vodou, zalijeme a necháme asi 3 hodiny namočenou. Potom čočku
Osolenou čočku uvaříme dle návodu „al dente“. Cherry rajčata opereme, nakrájíme na půlky. Do mísy dáme