Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
30 m
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Rýži a čočku uvaříme každé zvlášť. Jakmile jsou suroviny uvařené smícháme ve větším hrnci, přidáme nakrájenou
Na pánev dáme olej a až je rozpálený přidáme na proužky nakrájenou cibuli a očištěné nakrájené žampiony
Okurku a rajčata omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kousky. V hrnku si smícháme ocet s cukrem a lžíci
Čočku si namočíme hodinu předem, poté uvaříme v osolené vodě na skus. Ředkvičky a okurku nakrájíme na
Čočku scedíme a vaříme v dostatečném množství vody doměkka, přibližně 20 minut na mírném ohni. Mezitím
Do hrnce nalijeme vývar, přidáme čočku a bobkový list, přivedeme k varu. Vaříme asi 25 minut a poté list