Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které opečeme na oleji dozlatova. K zelenině přidáme
Maso rozkrájíme, osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme, přendáme do pekáče a pečeme ještě 15 minut
Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Na sádle osmažíme pokrájenou zeleninu a restujeme dohněda. V půlce
Postup: V hrnci orestujte nahrubo nakrájenou mrkev. Přidejte najemno nasekanou šalotku, česnek a řapíkatý
V hrnci s vodou uvaříme nakrájené brambory. Přidáme trochu kmínu, sůl a trochu pepře. Dále vmícháme vejce
Uzený bůček uvaříme doměkka. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme část mouky, osmahneme
Na pánvi osmahneme na sucho plátky slaniny dokřupava. Na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibulku
Maso omyjeme, osušíme v papírové utěrce, okraje plátků nařízneme, aby se nám řízky nekroutily. Plátky
Příprava ragú: Ovoce si nakrájíme na kousky a dáme do hrnce s citronovou šťávou a přidáme kari.
Hřiby namočíme den předem do mléka. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kolečka. Okurku oloupeme, rozpůlíme
Vývar přivedeme k varu a uvaříme v něm květák. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme mouku a připravíme
Vše orestujeme a ke konci přidáme červenou a hnědou Dochutíme a ke konci ozdobíme bazalkou a parmazánem
Na oleji si zpěníme cibuli, přidáme cuketu, brambory, papriku a podusíme. Poté přidáme kousky rajčat,
Čisté jelení maso ze stehna, nebo z plecka vložíme na 3-4 dny do vychlazeného mořidla. Mořidlo připravíme
Kuře s drůbky vložíme do studené osolené vody a s celým pepřem vaříme na mírném ohni. Zvlášť si uvaříme
Telecí maso pokrájíme na malé kostky, vložíme do studené vody a vaříme. Později přidáme sůl, očištěnou
Do hrnce nalijeme vodu, vložíme kuře, přidáme zeleninu, cibuli, pepř, sůl a do měkka vaříme. Játra z
Houby očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. V hrnci rozehřejeme máslo a cibuli
Rybí filety nakrájíme na větší kostky, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Cibuli oloupeme a nakrájíme