Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Čočku uvaříme na mírném plamenu v trošku osoleném vývaru (400 ml). Kořenovou zeleninu si očistíme a nakrájíme
Na oleji si zpěníme cibulku, přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, posekané 2 stroužky česneku a chvilku
Předem namočte hnědou čočku. Na oleji orestujte dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Vmíchejte na menší
vývarem, který se postupně odpaří a vstřebá do čočky a ragú Čočkové ragú s řapíkatým celerem a mrkví můžeme podávat
Ragú podávejte se špagetami uvařenými podle instrukcí Tip - Ragú je tak vynikající, že si ani nevšimnete,
Vývar přivedeme k varu a uvaříme v něm květák. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme mouku a připravíme
Hřiby namočíme den předem do mléka. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kolečka. Okurku oloupeme, rozpůlíme
Na oleji si zpěníme cibuli, přidáme cuketu, brambory, papriku a podusíme. Poté přidáme kousky rajčat,