Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Čočku uvaříme na mírném plamenu v trošku osoleném vývaru (400 ml). Kořenovou zeleninu si očistíme a nakrájíme
Na oleji si zpěníme cibulku, přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, posekané 2 stroužky česneku a chvilku
Předem namočte hnědou čočku. Na oleji orestujte dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Vmíchejte na menší
vývarem, který se postupně odpaří a vstřebá do čočky a ragú Čočkové ragú s řapíkatým celerem a mrkví můžeme podávat
Ragú podávejte se špagetami uvařenými podle instrukcí Tip - Ragú je tak vynikající, že si ani nevšimnete,
Vývar přivedeme k varu a uvaříme v něm květák. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme mouku a připravíme
Na oleji si zpěníme cibuli, přidáme cuketu, brambory, papriku a podusíme. Poté přidáme kousky rajčat,
Očištěné a umyté srnčí maso z plecka nebo z žeber vložíme na 4-5 dní do vychladlého mořidla. Mořidlo
Čisté jelení maso ze stehna, nebo z plecka vložíme na 3-4 dny do vychlazeného mořidla. Mořidlo připravíme
Kuře s drůbky vložíme do studené osolené vody a s celým pepřem vaříme na mírném ohni. Zvlášť si uvaříme