Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Rajčata a cibuli si nakrájíme na kousky. Cizrnu si propláchneme ve vodě, necháme okapat a smícháme s
Předehřejeme si troubu na 180°C. Cherry rajčata smícháme s cibulí, olejem, sirupem a octem. Osolíme a
Cizrnu necháme okapat, brambory nakrájíme na čtvrtky a uvaříme doměkka. Nakonec je opečeme s cizrnou
V misce si promícháme nakrájený salát s cizrnou a přidáme nakrájíme na kostičky a společně s kapary přidáme do salátu
Cuketu a cibuli nakrájíme na větší kousky. Přesuneme do pekáčku, zakápneme olejem, osolíme a opepříme
Cizrnu necháme okapat. Brambory uvaříme, oloupeme a pokrájíme na kostky. Nakonec opečeme na másle společně
Nejprve si scedíme cizrnu a spolu s ostatními surovinami ji rozmixujeme nahrubo. Poté osolíme podle chuti
Cizrnu namočíme a necháme nabobtnat, (nejlépe přes noc). Vodu slijeme a luštěninu řádně propláchneme.
Cizrnu a sezamová semínka necháme naklíčit nejlépe 24 hodin ve vodě. Scedíme a dáme do mixéru. Přidáme
Cizrnu scedíme a vložíme o mísy, zakápneme šťávou z citronu, přidáme tahiti pastu, olej, prolisovaný
Vařenou nebo konzervovanou cizrnu vsypte do robotu, přidejte sezamovou pastu tahini a rozmixujte. Postupně