Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Brambory uvaříme, oloupeme a pokrájíme na kostky.
Předehřejeme si troubu na 180°C. Cherry rajčata smícháme s cibulí, olejem, sirupem a octem. Osolíme a
Rajčata a cibuli si nakrájíme na kousky. Cizrnu si propláchneme ve vodě, necháme okapat a smícháme s
V misce si promícháme nakrájený salát s cizrnou a přidáme nakrájíme na kostičky a společně s kapary přidáme do salátu
Červenou cibuli a okurku nakrájíme na tenká kolečka. Polníček opereme a necháme okapat. Všechny suroviny
Cuketu a cibuli nakrájíme na větší kousky. Přesuneme do pekáčku, zakápneme olejem, osolíme a opepříme
Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zvlášť uvaříme K uvařené cizrně přidáme měkké brambory a ponorným
Nejprve si scedíme cizrnu a spolu s ostatními surovinami ji rozmixujeme nahrubo. Poté osolíme podle chuti
Cizrnu a sezamová semínka necháme naklíčit nejlépe 24 hodin ve vodě. Scedíme a dáme do mixéru. Přidáme
Cizrnu scedíme a vložíme o mísy, zakápneme šťávou z citronu, přidáme tahiti pastu, olej, prolisovaný
Cizrnu propláchneme a necháme okapat v cedníku. Poté jej přesypeme do mixéru, přidáme olej, šťávu z limetky