Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
V misce si promícháme nakrájený salát s cizrnou a přidáme kousky sušených rajčat.
Červenou cibuli a okurku nakrájíme na tenká kolečka. Polníček opereme a necháme okapat. Všechny suroviny
Cuketu a cibuli nakrájíme na větší kousky. Přesuneme do pekáčku, zakápneme olejem, osolíme a opepříme
na másle společně se špenátem a přidáme nakrájená rajčata
Cizrnu namočíme a necháme nabobtnat, (nejlépe přes noc). Vodu slijeme a luštěninu řádně propláchneme.
Cizrnu scedíme a vložíme o mísy, zakápneme šťávou z citronu, přidáme tahiti pastu, olej, prolisovaný
Cizrnu a sezamová semínka necháme naklíčit nejlépe 24 hodin ve vodě. Scedíme a dáme do mixéru. Přidáme
Cizrnový salát s rajčaty můžeme ještě podle potřeby Cizrnový salát s rajčaty skvěle chutná teplý i studený