Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Vařenou nebo konzervovanou cizrnu vsypte do robotu, přidejte sezamovou pastu tahini a rozmixujte. Postupně
Do mixéru dáme scezenou cizrnu, přidáme šťávu a na jemno nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu. Dále
Cizrnu namočíme a necháme nabobtnat, (nejlépe přes noc). Vodu slijeme a luštěninu řádně propláchneme.
Nejprve si scedíme cizrnu a spolu s ostatními surovinami ji rozmixujeme nahrubo. Poté osolíme podle chuti
Cizrnu scedíme a vložíme o mísy, zakápneme šťávou z citronu, přidáme tahiti pastu, olej, prolisovaný
Cizrnu umyjeme a necháme přes noc namočenou ve vodě. Poté scedíme a uvaříme doměkka. Necháme vychladnout
Cizrnu přes noc namočíme a poté uvaříme v osolené vodě do měkka. Rozmixujeme a přidáme prolisovaný česnek
Cizrnu přes noc naložíme do vlažné vody. druhý den vodu slijeme dáme do hrnce zalijeme vodou čerstvou
Předehřejeme troubu na 180°C, oloupané brambory pokrájíme. Pokapeme olivovým olejem, osolíme a pečeme
Mrkev očistíme a nastrouháme na proužky orestujeme společně s pistáciemi nasucho. Cizrnu, kuskus, nasekanou
Rajčata a cibuli si nakrájíme na kousky. Cizrnu si propláchneme ve vodě, necháme okapat a smícháme s