Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Vařenou nebo konzervovanou cizrnu vsypte do robotu, přidejte sezamovou pastu tahini a rozmixujte. Postupně
Do mixéru dáme scezenou cizrnu, přidáme šťávu a na jemno nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu. Dále
Cizrnu namočíme a necháme nabobtnat, (nejlépe přes noc). Vodu slijeme a luštěninu řádně propláchneme.
Nejprve si scedíme cizrnu a spolu s ostatními surovinami ji rozmixujeme nahrubo. Poté osolíme podle chuti
Cizrnu scedíme a vložíme o mísy, zakápneme šťávou z citronu, přidáme tahiti pastu, olej, prolisovaný
Cizrnu umyjeme a necháme přes noc namočenou ve vodě. Poté scedíme a uvaříme doměkka. Necháme vychladnout
Předehřejeme troubu na 180°C, oloupané brambory pokrájíme. Pokapeme olivovým olejem, osolíme a pečeme
Cizrnu přes noc naložíme do vlažné vody. druhý den vodu slijeme dáme do hrnce zalijeme vodou čerstvou
Cizrnu přes noc namočíme a poté uvaříme v osolené vodě do měkka. Rozmixujeme a přidáme prolisovaný česnek
Cizrnu propláchneme a necháme okapat v cedníku. Poté jej přesypeme do mixéru, přidáme olej, šťávu z limetky
Mrkev očistíme a nastrouháme na proužky orestujeme společně s pistáciemi nasucho. Cizrnu, kuskus, nasekanou