Prémiový obsah
★★★
13.3K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Na rozpáleném sádlo orestujeme cibuli
klobásky, opečeme kousky na pánvi a poté podáváme s gulášem
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, zahustíme moukou, přidáme papriku
Fazole namočíme den předem, další den vyměníme vodu a uvaříme doměkka. Cibuli, česnek, špekáčky nakrájíme
Fazole si den dopředu namočíme, poté uvaříme doměkka, scedíme, cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, špekáčky
Fazole namočíme přes noc ve studené vodě, další den je uvaříme v osolené vodě doměkka. Na sádle zpěníme
Fazole namočíme a uvaříme doměkka. V kastrolu osmahneme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, červenou
Fazole namočíme přes noc do studené vody, do které jsme přidali bobkový list a prolisovaný česnek. Druhý
Fazole namočíme den předem, další den vyměníme vodu a uvaříme doměkka. Cibuli, česnek, špekáčky nakrájíme