Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Natrhané salátové listy rozložte na servírovací mísu Na ně rozložte kukuřici, avokádo a jarní cibulku.
Jakmile je maso měkké, přidáme fazole a kukuřici.
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme nejlépe přes noc do lednice. Druhý den na sádle osmahneme
Fazole uvaříme dle návodu. necháme spolu se směsí prohřát a přimícháme uvařené fazole
Dochutíme chilli, přidáme kukuřici a fazole.
Tenhle recept je úprava mexického originálu a proto Přidáme kukuřici a dle chuti sýr.
Fazole a kukuřici scedíme a necháme okapat v sítku. Nakonec vmícháme fazole a kukuřici, prohřejeme a podle