Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Natrhané salátové listy rozložte na servírovací mísu Na ně rozložte kukuřici, avokádo a jarní cibulku.
Jakmile je maso měkké, přidáme fazole a kukuřici.
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme nejlépe přes noc do lednice. Druhý den na sádle osmahneme
Fazole uvaříme dle návodu. necháme spolu se směsí prohřát a přimícháme uvařené fazole
Dochutíme chilli, přidáme kukuřici a fazole.
Osolíme, opepříme, přidáme čerstvá a nakrájená rajčata, fazole
Fazole namočíme do studené vody, aby nabobtnaly a necháme Pak přidáme i fazole a dovaříme dalších 15 minut.