3.9K čtenářů Přidat komentář

Babiččiny mexické fazole

35 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Postup receptu

  1. Fazole uvaříme dle návodu. Na pánvi rozehřejeme olej, na který vložíme maso, které necháme opražit dohněda.
  2. Poté zaprášíme troškou mouky, přidáme nakrájený česnek, cibuli, 2 lžíce kořenící směsi, trochu vody a chvíli dusíme.
  3. Nakonec přidáme rajský protlak, který necháme spolu se směsí prohřát a přimícháme uvařené fazole. Podáváme s čerstvým chlebem či špagetami.
  • 350 g uvařené červené fazole
  • 500 g mleté maso
  • 2 velká cibule
  • 6 stroužků česnek
  • 1 rajčatový protlak
  • kořenící směs Mexiko
  • olej
  • mouka (hladká)

Skvrny od ovoce

Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.