203 čtenářů
20 m
redakceTerka
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Rajčata přepůlíme a smícháme s bílými i zelenými fazolkami smícháme ostatní surovinu a přelijeme s nimi připravenou fazolovou
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, zahustíme moukou, přidáme papriku
Na oleji orestujeme cibulku, česnek a jalapeňos. Po 5 minutách přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme
Rozhřejte pánev s olejem a opečte slaninu, fazole, papriku, cibuli a mletý česnek dohromady. Dochuťte
V hrnci rozhřejeme olej, přidáme nakrájená rajčata a nakrájené fazolové lusky, podlijeme vodou, aby byly
míse si smícháme olej, ocet, sůl, pepř a polijeme salát Servírujeme na ledovém salátu.
Salát omyjeme, natrháme, fazole slijeme a propláchneme , přidáme do mísy k salátu.
Fazole propláchneme vodou a namočíme je do studené vody přes noc. Druhý den vodu slijeme a v jiné vodě
Zelené fazolové lusky, omyjeme, uvaříme v osolené vodě Pak k nim přidáme nakrájená rajčata, která jsme spařili