264 čtenářů
20 m
redakceTerka
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Rajčata přepůlíme a smícháme s bílými i zelenými fazolkami smícháme ostatní surovinu a přelijeme s nimi připravenou fazolovou
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, zahustíme moukou, přidáme papriku
Na oleji orestujeme cibulku, česnek a jalapeňos. Po 5 minutách přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme
scezené fazole, nakrájenou cibuli, česnek a sušená rajčata
Rozhřejte pánev s olejem a opečte slaninu, fazole, papriku, cibuli a mletý česnek dohromady. Dochuťte
V hrnci rozhřejeme olej, přidáme nakrájená rajčata a nakrájené fazolové lusky, podlijeme vodou, aby byly
Salát omyjeme, natrháme, fazole slijeme a propláchneme , přidáme do mísy k salátu.
míse si smícháme olej, ocet, sůl, pepř a polijeme salát Servírujeme na ledovém salátu.
Fazole propláchneme vodou a namočíme je do studené vody přes noc. Druhý den vodu slijeme a v jiné vodě