304 čtenářů
20 m
redakceTerka
Pokud slupky na česneku drží víc, než se nám hodí, položíme stroužek česneku na prkénko a plochou stranou nože zmáčkneme.
Slupky pak půjdou lépe odstranit.
Rajčata přepůlíme a smícháme s bílými i zelenými fazolkami smícháme ostatní surovinu a přelijeme s nimi připravenou fazolovou
Na oleji orestujeme cibulku, česnek a jalapeňos. Po 5 minutách přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, zahustíme moukou, přidáme papriku
V hrnci rozhřejeme olej, přidáme nakrájená rajčata a nakrájené fazolové lusky, podlijeme vodou, aby byly
scezené fazole, nakrájenou cibuli, česnek a sušená rajčata
Rozhřejte pánev s olejem a opečte slaninu, fazole, papriku, cibuli a mletý česnek dohromady. Dochuťte
Fazole propláchneme vodou a namočíme je do studené vody přes noc. Druhý den vodu slijeme a v jiné vodě
Zelené fazolové lusky, omyjeme, uvaříme v osolené vodě Pak k nim přidáme nakrájená rajčata, která jsme spařili