386 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Poté nasypeme 2 hrsti do polévky a povaříme cca 3 minuty Polévku odděláme z plotny a přidáme nasekanou petrželku
Zeleninu oloupeme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě kterou poté přelijeme studenou vodou a přidáme do polévky
Vaříme dokud není fazole a brambory měkké. Nalejeme do polévky a provaříme.
Přidáme sladké brambory a konzervované rajčata a bez Nakonec přidáme šťávu z limeta hotovou polévku rozléváme
Později přidáme očištěnou pokrájenou zeleninu.
Polévku podáváme s čerstvě nasekaným koriandrem.
Všechnu zeleninu důkladně oloupeme, umyjeme a nakrájíme Maso z vývaru obereme a přidáme do polévky.
Dále přidáme nakrájené brambory, klobásku, nové koření Zalijeme vývarem a těsně předtím, než budou brambory
Na oleji orestujeme cibulku, česnek a jalapeňos. Po 5 minutách přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme