386 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Poté nasypeme 2 hrsti do polévky a povaříme cca 3 minuty Polévku odděláme z plotny a přidáme nasekanou petrželku
Zeleninu oloupeme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě kterou poté přelijeme studenou vodou a přidáme do polévky
Vaříme dokud není fazole a brambory měkké. Nalejeme do polévky a provaříme.
Přidáme sladké brambory a konzervované rajčata a bez Nakonec přidáme šťávu z limeta hotovou polévku rozléváme
Později přidáme očištěnou pokrájenou zeleninu.
Polévku podáváme s čerstvě nasekaným koriandrem.
Všechnu zeleninu důkladně oloupeme, umyjeme a nakrájíme Maso z vývaru obereme a přidáme do polévky.
Na oleji orestujeme cibulku, česnek a jalapeňos. Po 5 minutách přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme