Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a druhý den Měkké maso promícháme s uvařenými fazolemi, zaprášíme
Fazole omyjeme, očistíme a vaříme v osolené vodě 10 Maso podlijeme vývarem, přidáme rajčata, vařené fazole
Fazole omyjeme, očistíme a vaříme v osolené vodě 10 Maso podlijeme vývarem, přidáme rajčata, vařené fazole
Přidáme kousky masa a necháme zatáhnout. Jakmile je maso měkké, přidáme fazole a kukuřici.
Přidáme kousky masa a necháme zatáhnout. Jakmile je maso měkké, přidáme fazole a kukuřici.
Zeleninu si nakrájíme na tenké hranolky. Přidáme do pánve se zbytkem surovin a dusíme doměkka. Ochutíme
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a potom společně s uzeným masem uvaříme skoro doměkka
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Uzené maso nakrájíme na nudličky a zamícháme.
Maso nakrájíme na stejně velké kostky, cibuli nakrájíme Pak přidáme kostky masa, osmažíme je, zaprášíme mletou
Vepřovou panenku vcelku neprve osolíme, pak posypeme Maso pečeme ve středně vyhřáté troubě 30 minut.
Telecí maso rozklepeme na tenké plátky, nakrájíme na Pak přidáme sterilované fazole a necháme je prohřát