Prémiový obsah
★★★
4.3K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Fazole omyjeme, očistíme a vaříme v osolené vodě 10 Maso podlijeme vývarem, přidáme rajčata, vařené fazole
Pak přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, zalijeme Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme
Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Zahuštěné jehněčí ještě chvíli povaříme.
Olivový olej rozpálíme v hrnci, maso důkladně opečeme Zalijeme zeleninovým základem, krátce povaříme a vložíme jehněčí
Maso rozsekáme na kousky, opláchneme a osmažíme na Když je maso téměř měkké, vmícháme houby nakrájené
Jehněčí maso nasekáme na kousky, orestujeme dorůžova Při dušení maso občas zamícháme a podléváme trochou
Maso z vykostěné jehněčí kýty zbavené loje nakrájíme velké, aby se do nich dalo zabalit několik kousků masa
V pánvi restujeme jehněčí nudličky 3-5 minut. Na papír dáme list salátu, lžíci jehněčího masa, jarní
oleji zpěníme cibulku, přidáme nasekaný česnek, mleté maso
Cibulky nakrájíme na kolečka, lilky na kostičky a maso oleji orestujeme lilky, osolíme, opepříme, přidáme maso
Jehněčí maso zbavíme kůže, odblaníme a nakrájíme na Ve velkém krnci rozehřejeme olej, plátky masa z obou