Prémiový obsah
                ★★★
        4.4K čtenářů
                            
40 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Fazole omyjeme, očistíme a vaříme v osolené vodě 10 Maso podlijeme vývarem, přidáme rajčata, vařené fazole
Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Zahuštěné jehněčí ještě chvíli povaříme.
Olivový olej rozpálíme v hrnci, maso důkladně opečeme Zalijeme zeleninovým základem, krátce povaříme a vložíme jehněčí
Maso rozsekáme na kousky, opláchneme a osmažíme na Když je maso téměř měkké, vmícháme houby nakrájené
Jehněčí maso nasekáme na kousky, orestujeme dorůžova Při dušení maso občas zamícháme a podléváme trochou
Maso z vykostěné jehněčí kýty zbavené loje nakrájíme velké, aby se do nich dalo zabalit několik kousků masa
Pak přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, zalijeme Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme
Přidáme jehněčí a vývar a uvedeme do varu , pak zmírníme
Příprava masa: Kýtu očistěte a uvolněte od kosti z Podáváme s knedlíkem a pečeným masem.
Maso omyjeme a nakrájíme na stejně velké kousky jako vložit do trouby a orestujeme na ní česnek, přidáme maso