Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
Fazole omyjeme, očistíme a vaříme v osolené vodě 10 minut.
40 m
Kuchař Berda
Usazenin v koupelně se nejlépe zbavíme, když na postižená místa přiložíme utěrku namočenou v octu a necháme vše pár hodin, nejlépe celou noc, působit.
Fazole omyjeme, očistíme a vaříme v osolené vodě 10 Maso podlijeme vývarem, přidáme rajčata, vařené fazole
Pak přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, zalijeme Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme
Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Zahuštěné jehněčí ještě chvíli povaříme.
Olivový olej rozpálíme v hrnci, maso důkladně opečeme Zalijeme zeleninovým základem, krátce povaříme a vložíme jehněčí
Maso rozsekáme na kousky, opláchneme a osmažíme na Když je maso téměř měkké, vmícháme houby nakrájené
Jehněčí maso nasekáme na kousky, orestujeme dorůžova Při dušení maso občas zamícháme a podléváme trochou
Maso z vykostěné jehněčí kýty zbavené loje nakrájíme velké, aby se do nich dalo zabalit několik kousků masa
oleji zpěníme cibulku, přidáme nasekaný česnek, mleté maso
V pánvi restujeme jehněčí nudličky 3-5 minut. Na papír dáme list salátu, lžíci jehněčího masa, jarní
Maso a klobásu nakrájíme na kousky. Jehněčí a kuřecí maso osolíme, opepříme a potřeme utřeným