Prémiový obsah
★★★
14.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Maso očistíme a nakrájíme na větší kousky. Hotové maso natrháme vidličkou a pokapeme olejem.
Maso prošpikujte slaninou nakrájenou na proužky (když Maso můžete svázat provázkem, aby lépe drželo tvar.
Hovězí maso omyjeme, nakrájíme a přidáme do hrnce k Maso musí být měkké.
Očištěné maso osolíme a opepříme. Nachystané maso orestujeme na pánvi z obou stran a
Plátky masa přikryjeme kuchyňskou fólií, aby se při Na rozklepané maso rozložíme slaninu, čtvrtky vejce
Maso omyjeme, osušíme a po obou stranách osolíme a Maso nakrájíme na tenké plátky.
Hovězí maso očistíme, odblaníme, na několika místech přepasírujeme a podáváme k masu.
Na kostky nakrájené maso osolíme, opepříme a obalíme V kastrolku rozehřejeme olivový olej, vhodíme maso