Prémiový obsah
★★★
14.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Maso prošpikujte slaninou nakrájenou na proužky (když Maso můžete svázat provázkem, aby lépe drželo tvar.
Maso očistíme a nakrájíme na větší kousky. Hotové maso natrháme vidličkou a pokapeme olejem.
Hovězí maso omyjeme, nakrájíme a přidáme do hrnce k Maso musí být měkké.
Hovězí maso rozdělíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme Papiňák otevřeme, vyjmeme maso, upravíme si množství
Maso omyjeme, osušíme a po obou stranách osolíme a Maso nakrájíme na tenké plátky.
Očištěné maso osolíme a opepříme. Nachystané maso orestujeme na pánvi z obou stran a
Maso osolíme, opepříme a na oleji smažíme 30-60 sekund namažeme olivovou pastou a vložíme plátky rajčat a masa
Plátky masa přikryjeme kuchyňskou fólií, aby se při Na rozklepané maso rozložíme slaninu, čtvrtky vejce