Prémiový obsah
★★★
14.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Maso očistíme a nakrájíme na větší kousky. Hotové maso natrháme vidličkou a pokapeme olejem.
Maso prošpikujte slaninou nakrájenou na proužky (když Maso můžete svázat provázkem, aby lépe drželo tvar.
Hovězí maso omyjeme, nakrájíme a přidáme do hrnce k Maso musí být měkké.
Plátky masa přikryjeme kuchyňskou fólií, aby se při Na rozklepané maso rozložíme slaninu, čtvrtky vejce
Maso osolíme, opepříme a na oleji smažíme 30-60 sekund namažeme olivovou pastou a vložíme plátky rajčat a masa
Očištěné maso osolíme a opepříme. Nachystané maso orestujeme na pánvi z obou stran a
Maso omyjeme, osušíme a po obou stranách osolíme a Maso nakrájíme na tenké plátky.
Maso si osolíme a dáme do zapékací mísy, přidáme alobal Zeleninu nakrájíme, promícháme a ochutíme, maso nakrájíme
Plátky hovězího masa naklepeme, opepříme, osolíme, Potom přilijeme trochu vývaru a dusíme, až je maso