Prémiový obsah
★★★
14.4K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Hovězí maso omyjeme, nakrájíme a přidáme do hrnce k Maso musí být měkké.
Maso omyjeme, osušíme a po obou stranách osolíme a Maso nakrájíme na tenké plátky.
Očištěné maso osolíme a opepříme. Nachystané maso orestujeme na pánvi z obou stran a
Plátky masa přikryjeme kuchyňskou fólií, aby se při Na rozklepané maso rozložíme slaninu, čtvrtky vejce
Maso osolíme, opepříme a na oleji smažíme 30-60 sekund namažeme olivovou pastou a vložíme plátky rajčat a masa
Maso si osolíme a dáme do zapékací mísy, přidáme alobal Zeleninu nakrájíme, promícháme a ochutíme, maso nakrájíme
Na kostky nakrájené maso osolíme, opepříme a obalíme V kastrolku rozehřejeme olivový olej, vhodíme maso
Plátky hovězího masa naklepeme, opepříme, osolíme, Potom přilijeme trochu vývaru a dusíme, až je maso
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Potom přidáme utřený česnek, podlijeme hovězím vývarem
Hovězí maso očistíme, odblaníme, na několika místech přepasírujeme a podáváme k masu.