Prémiový obsah
★★★
6.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a potom společně s uzeným masem uvaříme skoro doměkka
Mezitím uvaříme kroupy. Zalijeme vývarem z masa, přidáme koření, přivedeme
Fazole namočíme přes noc do vody a potom je uvaříme Kroupy uvaříme zvlášť, se lžičkou sádla.
Kroupy uvaříme dle návodu na obale. Poté do polévky přidáme kroupy a nakrájené maso.
Mezitím uvaříme kroupy. Zalijeme vývarem z uzeného, přidáme koření a přivedeme
Použijeme vývar z uzeného kolene či žeber, kostí, které masa a uvařené kroupy.
Uzená žebra omyjeme, vložíme je do hrnce a zalijeme Maso obereme ze žeber a spolu s kroupami a vařenými
Fazole namočíme přes noc do studené vody a pak uvaříme Přidáme fazole, osolíme, opepříme a přidáme majoránku
Umyté maso vložíme do vroucí vody a vaříme. kroupy.
Maso dáme do hrnce a přidáme celý pepř, nové koření přidáme omytou a na kostky nakrájenou zeleninu a kroupy
Fazole přebereme, omyjeme a namočíme den předem do Uvařené kroupy promícháme s uvařenými fazolemi, osolíme