Prémiový obsah
★★★
21K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
pro 4 osoby
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Směs na karbanátky dochuťte majoránkou, kmínem, solí V pánvi zahřejte olej a karbanátky na něm za mírného
Červenou čočku uvaříme doměkka a rozmixujeme. Přidáme vejce, nadrobno nakrájenou šunku, strouhanku, oloupaný
V ruce tvarujeme karbanátky, které smažíme na pánvi
Čočku uvaříme a nasypeme do mísy. Anglickou slaninu rozehřejeme a na drobno nakrájenou cibulku na ní
Brambory nastrouháme na jemném struhadle, cibuli nakrájíme na malé kostičky a smícháme s uvařenou čočkou
Směs na karbanátky dochuťte majoránkou, kmínem, solí V pánvi zahřejte olej a karbanátky na něm za mírného
Hnědou čočku si namočíme nejlépe den předem. Druhý den si orestujeme cibulku na oleji. Poté přidáme nastrouhanou
Nejprve si namočíme čočku do studené vody, nejlépe přes noc. Druhý den si čočku osolíme a uvaříme doměkka
Čočku propláchneme a uvaříme ve vývaru. Mrkev nakrájíme najemno a vaříme s čočkou asi 5 minut. Poté
Recept je úplne k ničomu keď nie sú uvedené pomery potravín, pre niekoho kto len začína variť je nepoužiteľný...
Dobrý den, bohužel recepty přidané jinými uživateli neovlivníme, ale věřím, ze najde jiny, co bude určeny pro začátečníky. Nebo třeba vám díky komentáři, daný kuchař množství přidá.