Prémiový obsah
★★★
20.8K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
pro 4 osoby
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Směs na karbanátky dochuťte majoránkou, kmínem, solí V pánvi zahřejte olej a karbanátky na něm za mírného
Rozdělíme na 12 dílů, ze kterých uděláme karbanátky
Červenou čočku uvaříme doměkka a rozmixujeme. Přidáme vejce, nadrobno nakrájenou šunku, strouhanku, oloupaný
V ruce tvarujeme karbanátky, které smažíme na pánvi
Čočku uvaříme a nasypeme do mísy. Anglickou slaninu rozehřejeme a na drobno nakrájenou cibulku na ní
Brambory nastrouháme na jemném struhadle, cibuli nakrájíme na malé kostičky a smícháme s uvařenou čočkou
Směs na karbanátky dochuťte majoránkou, kmínem, solí V pánvi zahřejte olej a karbanátky na něm za mírného
Čočku propláchneme a uvaříme ve vývaru. Mrkev nakrájíme najemno a vaříme s čočkou asi 5 minut. Poté
Rýži a čočku uvaříme každé zvlášť. Jakmile jsou suroviny uvařené smícháme ve větším hrnci, přidáme nakrájenou
Nejprve si namočíme čočku do studené vody, nejlépe přes noc. Druhý den si čočku osolíme a uvaříme doměkka
Recept je úplne k ničomu keď nie sú uvedené pomery potravín, pre niekoho kto len začína variť je nepoužiteľný...
Dobrý den, bohužel recepty přidané jinými uživateli neovlivníme, ale věřím, ze najde jiny, co bude určeny pro začátečníky. Nebo třeba vám díky komentáři, daný kuchař množství přidá.