Prémiový obsah
★★★
21K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
pro 4 osoby
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Směs na karbanátky dochuťte majoránkou, kmínem, solí V pánvi zahřejte olej a karbanátky na něm za mírného
Rozdělíme na 12 dílů, ze kterých uděláme karbanátky
Červenou čočku uvaříme doměkka a rozmixujeme. Přidáme vejce, nadrobno nakrájenou šunku, strouhanku, oloupaný
V ruce tvarujeme karbanátky, které smažíme na pánvi
Čočku uvaříme a nasypeme do mísy. Anglickou slaninu rozehřejeme a na drobno nakrájenou cibulku na ní
Brambory nastrouháme na jemném struhadle, cibuli nakrájíme na malé kostičky a smícháme s uvařenou čočkou
Směs na karbanátky dochuťte majoránkou, kmínem, solí V pánvi zahřejte olej a karbanátky na něm za mírného
Hnědou čočku si namočíme nejlépe den předem. Druhý den si orestujeme cibulku na oleji. Poté přidáme nastrouhanou
Čočku propláchneme a uvaříme ve vývaru. Mrkev nakrájíme najemno a vaříme s čočkou asi 5 minut. Poté
Nejprve si namočíme čočku do studené vody, nejlépe přes noc. Druhý den si čočku osolíme a uvaříme doměkka
Recept je úplne k ničomu keď nie sú uvedené pomery potravín, pre niekoho kto len začína variť je nepoužiteľný...
Dobrý den, bohužel recepty přidané jinými uživateli neovlivníme, ale věřím, ze najde jiny, co bude určeny pro začátečníky. Nebo třeba vám díky komentáři, daný kuchař množství přidá.