Prémiový obsah
★★★
20.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
pro 4 osoby
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Rozdělíme na 12 dílů, ze kterých uděláme karbanátky
Červenou čočku uvaříme doměkka a rozmixujeme. Přidáme vejce, nadrobno nakrájenou šunku, strouhanku, oloupaný
Směs na karbanátky dochuťte majoránkou, kmínem, solí V pánvi zahřejte olej a karbanátky na něm za mírného
V ruce tvarujeme karbanátky, které smažíme na pánvi
Čočku uvaříme a nasypeme do mísy. Anglickou slaninu rozehřejeme a na drobno nakrájenou cibulku na ní
Brambory nastrouháme na jemném struhadle, cibuli nakrájíme na malé kostičky a smícháme s uvařenou čočkou
Směs na karbanátky dochuťte majoránkou, kmínem, solí V pánvi zahřejte olej a karbanátky na něm za mírného
Čočko uvaříme společně s bobkovým listem do měkka. Poté zcedíme a přidáme na kostky nakrájené uzené maso
Den dopředu namočíme hnědou čočku. Na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli. Vmícháme na menší kousky
Sýr nastrouháme. Čočku opereme a uvaříme v osolené vodě. Sýr poté smícháme s doměkka uvařenou čočkou.
Recept je úplne k ničomu keď nie sú uvedené pomery potravín, pre niekoho kto len začína variť je nepoužiteľný...
Dobrý den, bohužel recepty přidané jinými uživateli neovlivníme, ale věřím, ze najde jiny, co bude určeny pro začátečníky. Nebo třeba vám díky komentáři, daný kuchař množství přidá.