Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Den dopředu namočíme hnědou čočku. Na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli. Vmícháme na menší kousky
Čočku uvaříme na mírném plamenu v trošku osoleném vývaru (400 ml). Kořenovou zeleninu si očistíme a nakrájíme
Čočku dejte vařit na mírném plameni do lehce osoleného zeleninového vývaru. Mezitím nakrájejte kořenovou
Na oleji si zpěníme cibulku, přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, posekané 2 stroužky česneku a chvilku
Předem namočte hnědou čočku. Na oleji orestujte dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Vmíchejte na menší
vývarem, který se postupně odpaří a vstřebá do čočky a ragú Čočkové ragú s řapíkatým celerem a mrkví můžeme podávat
Ragú podávejte se špagetami uvařenými podle instrukcí Tip - Ragú je tak vynikající, že si ani nevšimnete,
Vývar přivedeme k varu a uvaříme v něm květák. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme mouku a připravíme