Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Den dopředu namočíme hnědou čočku. Na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli. Vmícháme na menší kousky
Čočku uvaříme na mírném plamenu v trošku osoleném vývaru (400 ml). Kořenovou zeleninu si očistíme a nakrájíme
Čočku dejte vařit na mírném plameni do lehce osoleného zeleninového vývaru. Mezitím nakrájejte kořenovou
Na oleji si zpěníme cibulku, přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, posekané 2 stroužky česneku a chvilku
Předem namočte hnědou čočku. Na oleji orestujte dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Vmíchejte na menší
vývarem, který se postupně odpaří a vstřebá do čočky a ragú Čočkové ragú s řapíkatým celerem a mrkví můžeme podávat
Ragú podávejte se špagetami uvařenými podle instrukcí Tip - Ragú je tak vynikající, že si ani nevšimnete,
Čočku máčíme několik hodin před přípravou ne studené vodě, pak uvaříme společně s bobkovým listem a cibulí
Čočku a kroupy společně s bobkovým listem uvaříme do poloměkka. Potom čočku, kroupy, namočené ovesné
Nejlépe přes noc namočenou čočku dáme vařit v nové vodě a asi po půlhodině přidáme na kostičky nakrájené
Doměkka uvařenou čočku prolisujeme na kaši. Přidáme sůl, koření, mleté brambory, sekanou cibuli zpěněnou