Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Dýni a brambory oloupeme a důkladně omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit společně s fazolkami a petrželovou
Fazolky zbavíme stopek. Přidáme fazolky a promícháme.
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list Podáváme s vařeným vejcem a bramborem.
pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené Porce lososa podáváme s podušenými fazolkami, pokapeme
Brambory omyjeme a ponecháme ve slupce. uvaříme je Brambory dáme na plech, pokapeme olejem, posypeme rozmarýnovou
Fazolové lusky omyjeme a odstraníme vršky a veškeré vláknité kousky. Poté je nakrájíme na malé kousky
Fazolky uvaříme v osolené vodě do měkka. Poté fazolky zcedíme a přimícháme slaninu.
Fazolky si povaříme v osolené vodě, na trošce oleje opečeme slaninku a přidáme fazolky a orestujeme, podle
hotové omelety orestujeme krátce na pánvi nakrájené fazolky