Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Fazolky zbavíme stopek. Přidáme fazolky a promícháme.
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list pánvi si připravíme jíšku, kterou poté vmícháme k fazolkám
pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené Porce lososa podáváme s podušenými fazolkami, pokapeme
omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit společně s fazolkami
Fazolové lusky omyjeme a odstraníme vršky a veškeré vláknité kousky. Poté je nakrájíme na malé kousky
Zelená fazolky uvaříme do měkka v osolené vodě. Fazolky na nich maso přelité výpečkem.
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na rozehřátém tuku ji v hrnci dáme restovat. Maso omyjeme, nakrájíme
Fazolky uvaříme v osolené vodě do měkka. Poté fazolky zcedíme a přimícháme slaninu.