15.3K čtenářů Přidat komentář

Smažené zelené fazolky

30 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Postup receptu

  1. Fazolky nakrájíme a dusíme asi 10 minut. Na středně velkém plameni rozehřejeme olej a jemně nasekáme šalotku.
  2. Tu pražíme asi 5 minut, pak přidáme fazole a sójovou omáčku. Aby se směs nepřipálila, musíme ji pořád míchat.
  3. Jakmile se omáčka prohřeje (asi 10 minut), přidáme na dochucení špetku hnědého cukru a pánev odstavíme.
  • 3 lžíce olej
  • 400 g zelených fazolek
  • cibule (šalotka)
  • 3 lžíce sójová omáčka
  • špetka cukr (hnědý)

Čištění rychlovarné konvice

Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.

Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.

Spirála by měla být celá ponořená.

Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.