Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Fazolky rozkrájíme. Dusíme, dokud fazolky nezměknou.
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Fazolky zbavíme stopek. Přidáme fazolky a promícháme.
pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené Porce lososa podáváme s podušenými fazolkami, pokapeme
Přisypeme fazolky a krátce orestujeme. Když jsou fazolky měkké, zahustíme záklechtkou z mouky
Fazolové lusky omyjeme a odstraníme vršky a veškeré vláknité kousky. Poté je nakrájíme na malé kousky
omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit společně s fazolkami
Fazolky uvaříme v osolené vodě do měkka. Poté fazolky zcedíme a přimícháme slaninu.
Bylo to moc dobré.