Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Fazolky rozkrájíme. Dusíme, dokud fazolky nezměknou.
Fazolky zbavíme stopek. Přidáme fazolky a promícháme.
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené Porce lososa podáváme s podušenými fazolkami, pokapeme
Přisypeme fazolky a krátce orestujeme. Když jsou fazolky měkké, zahustíme záklechtkou z mouky
omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit společně s fazolkami
Fazolové lusky omyjeme a odstraníme vršky a veškeré vláknité kousky. Poté je nakrájíme na malé kousky
Fazolky si povaříme v osolené vodě, na trošce oleje opečeme slaninku a přidáme fazolky a orestujeme, podle
Bylo to moc dobré.