Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Fazolky rozkrájíme. Dusíme, dokud fazolky nezměknou.
Fazolky zbavíme stopek. Přidáme fazolky a promícháme.
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené Porce lososa podáváme s podušenými fazolkami, pokapeme
Přisypeme fazolky a krátce orestujeme. Když jsou fazolky měkké, zahustíme záklechtkou z mouky
Fazolové lusky omyjeme a odstraníme vršky a veškeré vláknité kousky. Poté je nakrájíme na malé kousky
omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit společně s fazolkami
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na rozehřátém tuku ji v hrnci dáme restovat. Maso omyjeme, nakrájíme
Bylo to moc dobré.