Prémiový obsah
★★★
13.4K čtenářů
Fazole namočíme do studené vody a necháme je přes noc.
40 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Mrkev nakrouháme na kolečka a orestujeme na oleji, zalijeme vodou a podusíme doměkka. Mouku rozmícháme
Na sádle opražíme očištěnou, nakrájenou mrkev, přidáme zelený hrášek, vykostěného a na kousky nakrájeného
Kedlubny očistíme, nakrájíme na plátky, podlijeme trochou vařící osolené vody a dusíme téměř doměkka.
Maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na úhledné kousky. V hrnci rozehřejeme kousek másla, vložíme
Čočku umyjeme a na několik hodin namočíme do studené vody, přidáme bobkový list a vaříme. Z tuku a mouky
Očištěné drobky umyjeme, zalijeme vodou a vaříme. Později přidáme zeleninu, sůl a koření. Ze sádla a
Kapustu omyjeme, necháme okapat, rozebereme na listy, které nakrájíme na nudličky a uvaříme v osolené
Z kapusty vyřízneme košťál a listy nakrájíme na širší nudličky. Nakrájenou kapustu dáme do hrnce, podlijeme
Čočku přebereme, omyjeme a namočíme na 4 hodiny do studené vody. Přidáme k ní bobkový list, podle potřeby
Telecí maso omyjeme, nakrájíme na kostky, vložíme do vařící osolené vody, přidáme nakrájené houby a petržel
Očištěné porce kuřete vložíme do vařící osolené vody tak, aby byly potopené. Přidáme kořenovou zeleninu
Kuřecí srdíčka rozpůlíme a vaříme v malém množství vody do měkka. Na pánvi orestujeme na másle na jemno