Prémiový obsah
★★★
11.7K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Smíchejte v mise droždí, vodu, cukr a nechte stát na teplém mistě 5-10 minut. Přidejte 2 lžice olivového
Odleželé, odblaněné a dobře omyté maso nakrájíme na silnější plátky (asi 3 cm) nebo větší kostky. Osolíme
Papriky očistíme, na oleji osmahneme drobně pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso, nasekanou šunku, petrželovou
Kvasnice rozmícháme v polovině teplého mléka. Do mísy dáme mouku, sůl, cukr, rozmíchané kvasnice s mlékem
Do mísy dáme polovinu droždí a 150 ml vlažné vody, vlažné mléko, med a rozmícháme. Poté přidáme 150 g
Granulát dáme do misky, zalijeme vroucí vodou a necháme nabobtnat alespoň půl hodiny. Špagety rozlámeme
Den předem si namočíme fazole, které druhý den scedíme Nyní přidáme uvařené a zcezené fazole, koření a sůl
Fazole propláchneme a necháme je namočené ve vodě přes Předvařené fazole přendáme do zapékací mísy nebo kotlíku
Předem namočené fazole (nejlépe přes noc) propláchneme Vložíme fazole a vše povaříme.
Fazole uvaříme doměkka. rozehřátý tuk dáme lžičku mleté papriky a uvařené fazole