Prémiový obsah
★★★
9.3K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Den předem si namočíme fazole, které druhý den scedíme Nyní přidáme uvařené a zcezené fazole, koření a sůl
Fazole propláchneme a necháme je namočené ve vodě přes Předvařené fazole přendáme do zapékací mísy nebo kotlíku
Z libečku otrháme listy a stonky nakrájíme na menší kousky. V hrnci přivedeme k varu vodu. Hodíme do
Pórek očistíme, nakrájíme na větší kusy a uvaříme v troše osolené vody. Na pánvičce připravíme světlou
Dusíme, dokud omáčka částečně nezhoustne. Na závěr přimícháme fazole, prohřejeme a podáváme s
Fazole uvaříme doměkka. rozehřátý tuk dáme lžičku mleté papriky a uvařené fazole
Na másle si zpěníme cibulku, přidáme houby, okořeníme, zalijeme vývarem a dusíme asi čtvrt hodiny. Zahustíme