Prémiový obsah
★★★
8.6K čtenářů
Předem namočené fazole (nejlépe přes noc) propláchneme a zalité vodou je zhruba dvě hodiny vaříme.
1 h 10 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Fazole propláchneme a necháme je namočené ve vodě přes Předvařené fazole přendáme do zapékací mísy nebo kotlíku
Dusíme, dokud omáčka částečně nezhoustne. Na závěr přimícháme fazole, prohřejeme a podáváme s
Pórek očistíme, nakrájíme na větší kusy a uvaříme v troše osolené vody. Na pánvičce připravíme světlou
Z libečku otrháme listy a stonky nakrájíme na menší kousky. V hrnci přivedeme k varu vodu. Hodíme do
Fazole uvaříme doměkka. rozehřátý tuk dáme lžičku mleté papriky a uvařené fazole
Na másle si zpěníme cibulku, přidáme houby, okořeníme, zalijeme vývarem a dusíme asi čtvrt hodiny. Zahustíme