Prémiový obsah
★★★
8.5K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Fazole propláchneme a necháme je namočené ve vodě přes Předvařené fazole přendáme do zapékací mísy nebo kotlíku
Pórek očistíme, nakrájíme na větší kusy a uvaříme v troše osolené vody. Na pánvičce připravíme světlou
Z libečku otrháme listy a stonky nakrájíme na menší kousky. V hrnci přivedeme k varu vodu. Hodíme do
Dusíme, dokud omáčka částečně nezhoustne. Na závěr přimícháme fazole, prohřejeme a podáváme s
Fazole uvaříme doměkka. rozehřátý tuk dáme lžičku mleté papriky a uvařené fazole
Na másle si zpěníme cibulku, přidáme houby, okořeníme, zalijeme vývarem a dusíme asi čtvrt hodiny. Zahustíme