Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Cizrnu rozmixujeme a přidáme prolisovaný česnek a olej
Název odkazuje k arabskému označení cizrny, která je Nicméně rozmačkaná cizrna připomínající dnešní hummus
Cizrnu slijte a propláchněte. Hotový hummus dochuťte soli, případně ještě trochou
Do mixéru dáme cizrnu, upečenou mrkev, sezamovou pastu důkladně rozmixujeme a podle potřeby naředíme nálevem z cizrny
Do mixéru dáme dýni, cizrnu, česnek, kurkumu, sezamovou Hotový hummus podáváme s tortillovými chipsy.
Cizrnu namočíme den předem do vody. Druhý den vodu vyměníme a cizrnu uvaříme doměkka.
Cizrnu scedíme a vložíme o mísy, zakápneme šťávou z Hummus necháme odležet v lednici a před podáváním posypeme
Nejprve si propláchneme cizrnu a rozmixujeme ji. Hummus ozdobíme nasekanou petrželkou a chilli.
Do mixéru dejte cizrnu, tahini, česnek, citrónovou hladké konzistence (pokud nemáte výkonný mixér a cizrna
Do mixéru dáme scezenou cizrnu, přidáme šťávu a na