154 čtenářů
Hummus připravíte za chvíli, ale když si chcete vyhrát můžete pustit uzdu fantazii a tvořit. Je to skvělá večeře, svačina, oběd do práce... Zasytí, ale neunaví.
masterkuchar
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Nejdříve v hluboké míse smícháme všechny sypké ingredience. Poté zapracujeme povolené máslo, mléko, vejce
V miske zmiešajte múku, cukor a soľ. Do mlieka pridajte sušené droždie a nechajte ho pár minút kvasiť
1. Přidejte jadérka z citronu: Aby vám marmelády ještě více rosolovatěly - přidejte k nim jadérka z citronu
Troubu předehřejeme na 150 °C. Korpus si připravíme tak, že sušenky vložíme do robotu a rozsekáme je
Mrkev osolíme, poprášíme skořicí, pokapeme olejem a vyskládáme na plech s pečicím papírem. Pečeme asi
Cizrnu namočíme den předem do vody. Druhý den vodu vyměníme a cizrnu uvaříme doměkka. Vychladíme a dáme
Holoubátko omyjeme a očistíme. Bylinky nasekáme a dáme do misky. Maso poté posypeme bylinkami, osolíme
V hrnci rozehřejeme olej a vsypeme do něj maso, klobásky, slaninu nakrájené nahrubo. Vypečenou šťávu
Aby bylo dílo dokonáno, mějte na paměti, že každý salát potřebuje vyšperkovat parádní zálivkou. JOGURTOVÝ
Troubu rozehřejeme na 190°C. Očištěné kuře nasolíme, napepříme a břišní dutinu naplníme bylinkami. Kůži
V tomto receptu je pasty tahini vůči množství cizrny příliš málo. Dokonalý hummus (podobný hummusu originálnímu) obsahuje pasty tahini podstatně více.