12 čtenářů
Hummus připravíte za chvíli, ale když si chcete vyhrát můžete pustit uzdu fantazii a tvořit. Je to skvělá večeře, svačina, oběd do práce... Zasytí, ale neunaví.
masterkuchar
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Nejdříve v hluboké míse smícháme všechny sypké ingredience. Poté zapracujeme povolené máslo, mléko, vejce
V miske zmiešajte múku, cukor a soľ. Do mlieka pridajte sušené droždie a nechajte ho pár minút kvasiť
1. Přidejte jadérka z citronu: Aby vám marmelády ještě více rosolovatěly - přidejte k nim jadérka z citronu
Troubu předehřejeme na 150 °C. Korpus si připravíme tak, že sušenky vložíme do robotu a rozsekáme je
Mrkev osolíme, poprášíme skořicí, pokapeme olejem a vyskládáme na plech s pečicím papírem. Pečeme asi
Cizrnu namočíme den předem do vody. Druhý den vodu vyměníme a cizrnu uvaříme doměkka. Vychladíme a dáme
Aby bylo dílo dokonáno, mějte na paměti, že každý salát potřebuje vyšperkovat parádní zálivkou. JOGURTOVÝ
V hrnci rozehřejeme olej a vsypeme do něj maso, klobásky, slaninu nakrájené nahrubo. Vypečenou šťávu
Troubu rozehřejeme na 190°C. Očištěné kuře nasolíme, napepříme a břišní dutinu naplníme bylinkami. Kůži
Holoubátko omyjeme a očistíme. Bylinky nasekáme a dáme do misky. Maso poté posypeme bylinkami, osolíme
V tomto receptu je pasty tahini vůči množství cizrny příliš málo. Dokonalý hummus (podobný hummusu originálnímu) obsahuje pasty tahini podstatně více.