203 čtenářů
Hummus připravíte za chvíli, ale když si chcete vyhrát můžete pustit uzdu fantazii a tvořit. Je to skvělá večeře, svačina, oběd do práce... Zasytí, ale neunaví.
masterkuchar
Usazenin v koupelně se nejlépe zbavíme, když na postižená místa přiložíme utěrku namočenou v octu a necháme vše pár hodin, nejlépe celou noc, působit.
Cizrnu namočíme den předem do vody. Druhý den vodu vyměníme a cizrnu uvaříme doměkka. Vychladíme a dáme
Mrkev osolíme, poprášíme skořicí, pokapeme olejem a vyskládáme na plech s pečicím papírem. Pečeme asi
Troubu předehřejeme na 150 °C. Korpus si připravíme tak, že sušenky vložíme do robotu a rozsekáme je
1. Přidejte jadérka z citronu: Aby vám marmelády ještě více rosolovatěly - přidejte k nim jadérka z citronu
V miske zmiešajte múku, cukor a soľ. Do mlieka pridajte sušené droždie a nechajte ho pár minút kvasiť
Nejdříve v hluboké míse smícháme všechny sypké ingredience. Poté zapracujeme povolené máslo, mléko, vejce
Cizrna necháme přes noc namočenou ve vodě. Ráno scedíme a vaříme doměkka. Dýni nakrájíme na kousky a
Do mixéru dáme scezenou cizrnu, přidáme šťávu a na jemno nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu. Dále
Česnek osolíme, rozmačkáme na pastu, dáme spolu s cizrnou a třetinou tekutiny, citronovou šťávou, kmínem
V tomto receptu je pasty tahini vůči množství cizrny příliš málo. Dokonalý hummus (podobný hummusu originálnímu) obsahuje pasty tahini podstatně více.